Amazon Quiz Contest Answers 11th August 2020: Answer the Questions and Win Dyson Air Purifier

4 hours ago
3656

Original Price : 100% OFF Discount : 100% OFF Final Price : 100% OFF

Product Detail

Amazon Quiz June 2020, Amazon Quiz Contest Answers, Amazon All Quiz Contest Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon App contest 

Amazon Is Back with Another App Quiz Contest, Users have to Answer And Stand a Chance To Win Rs 1 Lakh Amazon Pay Balance. Offer Is Valid For All Amazon App Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

Amazon Quiz Contest Answers 11th August 2020: Answer the Questions and Win Dyson Air Purifier

Question 1:- India recently helped in restoring a 300-year-old Kali temple at Natore in which country?

Answer 1:- Bangladesh

Question 2:- Which country has been announced to be the host of the 2020 edition of the Indian Premier League?

Answer 2:- UAE

Question 3:- The Ministry of Human Resource & Development in the Indian government has recently been renamed as what?

Answer 3:- Ministry of Education

Question 4:- The Grand Finale of which of these events, where students would be competing to solve 243 problem statements is from August 1-3, 2020?

Answer 4:- Smart India Hackathon

Question 5:- Naseerudddin Shah plays the role of Pandit Radhemohan Rathod in which Amazon original series?

Answer 5:- Bandish Bandits


Amazon Quiz Contest Answers 9th August 2020: Answer the Questions and Win One Plus 7T Pro

Question 1:- With which of these countries has the Reserve Bank of India agreed to do a currency swap worth $400 million?

Answer:- Sri lanka

Question 2:- Which English cricketer has topped the ICC all-rounder rankings following a brilliant performance in the second Test against West Indies ?

Answer:- Ben Stokes

Question 3:- Which of these movies is based on the life of a woman described in S. Hussain Zaidi’s book ‘Mafia Queens of Mumbai’?

Answer:- Gangubai Kathiawadi

Question 4:- A test series between England and which team is played for the Wisden Trophy?

Answer:- West Indies

Question 5:- The ‘MAUSAM’ app for forecasting weather was recently launched on the foundation day of which of these?

Answer:- Ministry Of Earth sceince


Amazon Quiz Contest Answers 7th August 2020: Answer the Questions and Win Fossil Explorist Watch

Question 1:- The movie ‘Raat Akeli Hai’ features which of these actors playing the role of inspector Jatil Yadav?

Answer:- Nawazuddin Siddiqui

Question 2:- Bathynomus raksasa is the name of the 14 legged sea cockroach recently discovered by researchers in which ocean?

Answer:- Indian Ocean

Question 3:- The third unit of the Kakrapar Atomic Power Project (KAPP-3) recently achieved its ‘first criticality’. Which Indian state is it in?

Answer:- Gujarat

Question 4:- Which smartphone recently became the first ever phone in the world to be launched via an Augmented Reality event?

Answer:- One Plus Nord

Question 5:- Lalji Tandon, who recently passed away at 85, was the presiding governor of which state?

Answer:- Madhya Pradesh


Amazon Quiz Contest Answers 6th August 2020: Answer the Questions and Win Rs 50,000 Amazon Pay

Question 1:- ‘Paheli’ is a recently released song from which movie, based on the life of a famous Indian?

Answer:- Shakuntala Devi

Question 2:- Sofia Kenin, the winner of the 2020 Australian Open women’s singles title, represents which country?

Answer:- USA

Question 3:- What was the colour of the rare albino turtle recently spotted in the Balasore district of Odisha?

Answer:- Yellow

Question 4:- Padmanabhaswamy is the tutelary deity of which royal family of India?

Question 5:- To mark the date of the establishment of FIDE, United Nations celebrated July 20th 2020 as what day for the first time?

Answer:- World Chess Day


Today's Amazon Quiz Answers 1st August 2020 (Answers Added)- Win Noise shots wireless headphones

Question 1. Which country recently hosted the third G20 Finance Ministers and Central Bank Governors meeting?
Answer:- Saudi Arabia

Question 2. Which of these organizations is behind Covaxin- a proposed vaccine for COVlD- 19, which is currently undergoing trials?
Answer:- Bharat Blotech

Question 3. July 16th 2020 was the 75th anniversary of the Trinity Test. What was the result of the project that included this test?
Answer:- First Atomic Bomb

Question 4. Which author recently published a new book titled ‘A Song of India’ to mark 70 years of his literary journey?
Answer:- Ruskin Bond

Question 5. Which Academy Award winner will receive the ‘Tribute Actor Award‘ in the Toronto Film Festival 2020?
Answer:- Kate Winslet


Also Check: Amazon Prime Day Sale Quiz Answers


Check outFlipkart Daily Trivia Quiz Answers To Win An Gift Vouchers, Gems, Coupons and exclusive discount offers


Check 9th May Amazon Mothers Day Quiz Here


**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Safe Travels Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 5000 Pay Balance

Question 1. In absence of which of these, a traveler won’t be allowed entry at the Indian airports?

Answer:- Face Mask

Question 2. For safety reasons, which of these is a passenger not allowed to do inside the flight?

Answer:- Eat/consume food

Question 3. How many check-in bags are currently allowed for domestic air travel in India?

Answer:- 1

Question 4. For air travel, the passengers are expected to self-certify their status of health using what app?

Answer:- Aarogya Setu

Question 5. At airports across the country what color bins have been installed for disposal of used masks, gloves, tissues etc.?

Answer:- Yellow

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 2000 Pay Balance

Question 1. You Can Now Get Additional Discounts On Products Listed On Amazon.In Over And Above Their Existing Price. Using Which Of These Offering Can You Avail This Benefit?

Answer:- Amazon Coupons

Question 2. The _________ Is An Ongoing Event On Amazon.In, Which Offers Coupons Giving Additional Discounts On Over 750,000+ Products.?

Answer:- Coupon Carnival

Question 3. Till When Is The Coupon Carnival Live On Amazon.In?

Answer:- 19th July

Question 4. Which Of The Folloing Is NOT The Correct Way To Reach To Coupons Page On Amazon?

Answer:- Sharing Story On Instagram

Amazon Pay Gift Card Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1.  Which of the below can you use to send an Amazon Pay Gift Cards to your loved ones?

Answer:- All of the Above

Question 2. You can purchase each of the below denominations of Amazon Pay Gift Card, except?

Answer:- Rs 9

Question 3. Which of these can you NOT choose when you send an email/ digital/ online gift card?

Answer:- Physical box it gets delivered in

Question 4. Amazon Pay Gift Cards CANNOT be used to pay for

Answer:- A gold bar

Question 5. The Amazon Pay Gift Cards store does NOT include cards for which of these occasions?

Answer:- Full moon day

Amazon Microsoft Thin & Light Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 12000 Pay Balance

Question 1.  Which of the following features describe Modern PCs?

Answer:- All of the above

Question 2. Modern PCs can be thinner, lighter & sleeker if they are configured with SSDs.

Answer:- True

Question 3. Microsoft laptops are compatible with Windows Ink if they are ________.

Answer:- Touchscreen enabled

Question 4. What is the ideal z-height if a laptops needs to be considered as ultra slim?

Answer:- less than or equal to 19.9mm

Question 5. Select the features which are applicable for Modern PCs.

Answer:- All of the above

Amazon Stand for Handmade Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 20000 Pay Balance

Question 1.  Which initiative by Amazon focuses on revival of Indian artisans and women entrepreneurs from economic impact of COVID-19?

Answer:- Stand for Handmade

Question 2. What does Amazon Saheli represent?

Answer:- A program supporting products made by women

Question 3. Which of the following is true about Stand for Handmade initiative?

Answer:- All of the Above

Question 4. Where is the Ajrakh art form widely practiced?

Answer:- Bhuj

Question 5. Where did the Banarasi weave originate from?

Answer:- Varanasi

Question 6. What type of material is used to make Dhokra idols?

Answer:- Metal

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. What is the name of the newly launched online exclusive water purifier?

Answer:- Aquagaurd Marvel

Question 2. What are the different water sources does this purifier support in providing healthy water? (Hint: sources are given in the video)

Answer:- All of the Above

Question 3. As per the video, what are the benefits of drinking copper enriched water?

Answer:- All of the Above

Question 4. In the video, how many stages of water purification does Aquaguard Marvel has?

Answer:- 7

Question 5. Choose the feature that makes Aquaguard Marvel different from the rest of the Eureka Forbes water purifier range? (Hint: watch the video for the answer)

Answer:- Active Copper

Amazon Philips Shaver Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. As per the video, how many micro-cuts can a manual razor give you in a single shave?

Answer:- 25-30 Micro-Cuts

Question 2. Philips Electric Shavers reduce Nicks and Cuts by what % versus a manual razor, according to the video?

Answer:- 90%

Question 3. Which of the following is NOT a feature of Philips Electric shavers launched in 2020?

Answer:- Dispenses hair growth oil

Question 4. What is the tagline in the video?

Answer:- Don’t cut the skin, cut the hair

Question 5. What does 5D Comfort Cut Technology do as mentioned in the video ?

Answer:- Follows your face contours for a comfortable shave

Amazon The July Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 5000 Pay Balance

Question 1. Which author born on July 31st, also wrote under the pen name 'Nawab Rai' and was known as Upanyas Samrat (Emperor among Novelists)?

Answer:- Munsi Premchand

Question 2. National Doctor's Day is celebrated in India on July 1st, on the birthday of which famous Indian?

Answer:- Bidhan Chandra Roy

Question 3. On July 16th 1969, Apollo 11 was launched carrying the crew of Armstrong, Aldrin and Collins. Where did the launch take place?

Answer:- Cape Kennedy

Question 4. On 6th July 2003, who defeated Mark Philippoussis to claim his first Grand Slam singles title?

Answer:- Roger Federer

Question 5. This annual observance on July 14th in France, is formally known as La fete nationale. How is it more popularly known throughout the world?

Answer:- Bastille Day

Amazon Microsoft Modern PCs Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. Which of the following features describe Microsoft Modern PCs?

Answer:- All of the Above

Question 2. Microsoft Modern PCs with SSDs are light & sleek in nature.

Answer:- True

Question 3. Microsoft Modern PCs are __________.

Answer:- 2-in-1 convertible or detachable

Question 4. Which of the following in Modern PCs is NOT powered by Windows 10?

Answer:- Siri

Question 5. What kind of hard drives are used in Microsoft Modern PC’s?

Answer:- Both 2&3

Amazon World Chocolate Day Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. World Chocolate Day is celebrated on 7th July, to observe which of these events?

Answer:- Introduction of chocolate to Europe

Question 2. Which of these civilizations used cocoa beans as currency?

Answer:- Mayan

Question 3. The famous Cadbury ad campaign ‘Asli swaad zindagika’ which came to prominence in 1993-94 featured a jingle sung by whom?

Answer:- Shankar Mahadevan

Question 4. In 2013, which country issued over 5,00,000 postagestamps with the smell of cocoa and covered in a varnish to look like chocolate?

Answer:- Belgium

Question 5. In which country in Europe was chocolate introduced first?

Answer:- Spain

Amazon Microsoft Laptop Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 5000

Question 1. What makes Microsoft laptops with Solid State Drive(s) better?

Answer:- 5X faster boot speed

Question 2. Modern PCs with SSD load video calls 4.7X faster than a traditional HDD.

Answer:-  True

Question 3. Which of the following features describe Modern PCs with SSDs?

Answer:- All of the above

Question 4. What kind of hard drives are used in Microsoft Modern PCs?

Answer:- Both 1 and 2

Question 5. SSDs have lesser number of moving parts than traditional HDDs, making it _________.

Answer:- Efficient and durable

Amazon OnePlus TV Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win OnePlus Smart TV

Question 1. What is the Screen-to-body ratio of the new OnePlus TV series?

Answer:- 95%

Question 2. How many new TV Series is OnePlus TV coming with?

Answer:-  2

Question 3. What is the name of the app used to control the OnePlus TV?

Answer:- OnePlus Connect

Question 4.  What is the DCI-P3 coverage, which allows for better color representation and differentiation, of new OnePlus TV series?

Answer:- 93%

Question 5. What is the starting price of the new OnePlus TV series ?

Answer:- Less than 19,999

Amazon Boat Progear Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Boat Aavante Soudbar

Question 1. ProGear smartband is a product of which of these brands?

Answer:- Boat

Question 2. Boat ProGear smartband has a Heart rate sensor.

Answer:-  TRUE

Question 3. How many sports modes does boAt ProGear smartband support?

Answer:- 14

Question 4. The screen size of boAt ProGear smartband is ____ inches.

Answer:- 0.96

Question 5. Which grade of water resistance does boAt ProGear smartband have?

Answer:- IP68

Amazon Oppo Headset Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Oppo Bluetooth Headset

Question 1. OPPO has recently launched 2 new Bluetooth headsets under the model 'Enco'. Which of the following does not come under the 'Enco' range of OPPO headsets?

Answer:- OPPO O Fresh earphone

Question 2. OPPO Enco W31 is a newly launched true wireless headphone designed to deliver clear and seamless listening experience. Which of the following is a feature of OPPO Enco W31?

Answer:-  All of these

Question 3. OPPO Enco W31 provides up to 15 hours of music playback with charging case.

Answer:- True

Question 4. OPPO Enco M31 is the latest arrival in neckband style wireless headsets, featuring Bluetooth 5.0 along with LDAC for richer audio quality. Which among the following is NOT a feature of OPPO Enco M31?

Answer:- Baking Cake

Question 5. A single charge of OPPO Enco M31 provides up to __ hours of music playback.

Answer:- 12

Amazon The Credit Card Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1.  Amazon Pay ICICI credit card was launched in association with which bank?

Answer:- ICICI Bank

Question 2. What do Prime members get for shopping on Amazon with the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer:-  5% reward points

Question 3. 1 Reward Point is equal to how much Rs?

Answer:- Rs 1

Question 4. How do you get the Reward Points?

Answer:- is – Credited monthly, directly to your account as Amazon Pay balance

Question 5. What are the annual charges for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer:- Zero rupees. It’s a lifetime free credit card.

Amazon Bournvita Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. What is the colour of the Bournvita Jar, as per the video?

Answer:- Orange

Question 2. According to the Video, Bournvita has  _____ formula.

Answer:-  Inner Strength

Question 3. Which benefits does Bournvita’s formula give, as per the video?

Answer:- All of the above

Question 4. How many glasses of Bournvita does the Granny prepare in the video?

Answer:- One

Question 5. What sports does the kid play in the video?

Answer:- Hurdle Race

Amazon Pay Balance Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. Which Of The Following Options CANNOT Be Used To Add Money To Amazon Pay Balance?

Answer:- Sending Cheque To Amazon Office

Question 2. Amazon Pay Balance Can Be Used To Pay On 10,000+ Partner Apps/Sites Such As Swiggy, IRCTC, Dream11, Dunzo, Etc.

Answer:- True

Question 3. Which Of This Is NOT A Benefit Of Amazon Pay Balance?

Answer:- Helps You Lose Weight

Question 4. Amazon Pay Balance Is Accepted For Payment At Which Of The Following Stores:

Answer:- All Of The Above

Question 5. You Can Load Up To Rs 10,000 Into Amazon Pay Balance Account Without Completing KYC.

Answer:- True

Join Telegram Channel for Latest Updates Daily - Click Here

Amazon Quiz Eligibility Criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; 
(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in; 
(c) You have a billing address within the territory of India. 
(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest. 

Tags: Amazon Quiz, amazon quiz 4 May 2020, amazon quiz time, amazon quiz oneplus 7t pro, amazon quiz 50000, amazon quiz of the day, amazon quiz winners, amazon quiz answer, amazon quiz answers 3 may 2020, amazon quiz answers 4 may 2020, amazon quiz according to Forbes, amazon quiz answers fit india, amazon quiz answers 50000, amazon quiz answers of today, amazon quiz answers 25000, amazon quiz business, amazon quiz bose, amazon quiz book, amazon quiz better India quiz, amazon quiz better India answers, amazon quiz bose 700, amazon quiz book day, amazon quiz best-selling books, amazon quiz contest, amazon quiz car, amazon quiz cooking, amazon quiz contest winners, amazon quiz competition, amazon quiz contest answers today, amazon quiz contest today answers 15000, amazon quiz credit card quiz, amazon quiz daily, amazon quiz daily answers, amazon quiz duopods m40, amazon quiz download

Join Telegram Channel for Latest Updates Daily - Click Here

How to avail this offer?

How To Play Amazon App Pedigree Quiz Contest All Answers?

1. Visit On Amazon Pay App Quiz Contest Page
2. Open Above Link Download Amazon App
3. Open App And Sign In
4. Click On Contest Banner And Start
5. Sign In To The Amazon App. In Case You Are Not Signed In, You Will Be Directed To A Sign In Page
6. There Will Be A Total Of 5 Question
7. Answer All The Question Correctly To Enter The Lucky Draw.

Join Telegram Channel for Latest Updates Daily - Click Here





amazon-today-deal-offer-coupons-discount