Dream11 Quiz Contest Today Answers | Dream11 Quiz Answers | Dream11 11th November 2021 Quiz

3 years ago
1860

Original Price : Free Quiz Discount : 100% OFF Final Price : Free Quiz

Product Detail

Dream11 Quiz Contest Today Answers, dream11 quiz ipl 2021 today, dream11 quiz 2021, Dream11 IPL Quiz Answers, Dream11 Invite Code - dream11 coupon code hack, dream11 cash bonus code today, dream11 free coupon code 2021, phonepe dream11 coupon code, dream11 free entry coupon code amazon, dream11 coupon code ipl 2020


Dream11 Fantasy Cricket Coupon Code, Offer and Referral Coupon Code

Dream11 New User Coupons: Register and Get Rs 100 Cash Bonus

  • Register Your Self On Dream11 By Clicking On Activate Deal.
  • Enter Your Name, Mobile No. & Other Details.
  • Earn Rs. 100 Cash Amount For Free in your wallet.
  • Enter Code to register: "KUMAR160274TU" OR "RAJRA226UV" OR "LALAB83UV"
  • Valid: Limited Period

Visit Dream11 Fantasy Cricket Website


Join Telegram Channel for Latest Updates Daily - Click Here


Dream11 11th November 2021 WHO AM I Quiz Contest AnswersDownload Dream11 App

Q1.)  I have the best bowling figures (5/19)
Ans: Adam Zampa
Q2.) I have the most sixes (13)
Ans: Jos Buttler


Dream11 Quiz Contest Today Answers | Dream11 Leader of the pack Quiz Today's Answers | Dream11 8th November 2021 Quiz

Q1.Which player has scored the most runs(172) in a single T20 inning?
Answer: A Finch
Q2.Which player has taken the most T20I wickets(117)?
Answer: S Al Hasan
Q3.Who has bowled the most balls(2168) in T20Is?
Answer: S Afridi
Q4.Who has hit the most number of  sixes(155) in T20Is?
Answer: M Guptill


Dream11 Name The Opponent Today's Quiz Answers | Dream11 4th Oct 2021 Quiz- First 20k participants who will answer all 5 questions correctly will get 50% upto Rs 25 off discount Coupon. Download Dream11 App

1. Against which team has Rahul Tripathi scored 74* in VIVO IPL 2021 season?

  • Answer: MI

2. Against which team has Arshdeep Singh taken 5/32 in VIVO IPL 2021 season?

  • Answer: RR

3. Against which team has Mayank Agarwal scored 99* in VIVO IPL 2021 season?

  • Answer: DC

4. Against which team has Deepak Chahar taken 4/13 in VIVO IPL 2021 season?

  • Answer: PBKS

5. Against which team has Glenn Maxwell scored 78 in VIVO IPL 2021 season?

  • Answer: KOL

Dream11 Leader Of The Pack Quiz Contest Answers-  Download Dream11 App

1. Who has scored the most runs (454) from Delhi Capitals in VIVO IPL 2021 (after match 45)?

Ans. Shikhar Dhawan

2. Who has hit the most sixes (17) from Chennai Super Kings in VIVO IPL 2021 (after match 45)?

Ans. Faf Du Plessis

3. Who has bowled the most dot balls (102) for Kolkata in VIVO IPL 2021 (after match 45)?

Ans. Prasidh Krishna

4. Who has hit the most runs in an innings (87*) for Mumbai Indians in VIVO IPL 2021 (after match 45)?

Ans. Kieron Pollard

5. Who has hit the fastest fifty (20 balls) for Punjab Kings in VIVO IPL 2021 (after match 45)?

Ans. Deepak Hooda

Dream11 Complete The Sequence Quiz Contest Answers

1. Category: Highest Team Totals in VIVO IPL 2021 (after match 42).

___ – 221/6, CSK- 220/3, RR- 220/3.

Ans. PBKS

2. Category: Most Wickets in VIVO IPL history (after match 42 of the current season)

L Malinga- 170 wickets, ____ -166 wickets, DJ Bravo -162 wickets.

Ans. Amit Mishra

3. Category: Most Fours in VIVO IPL 2021 (after match 42).

S Dhawan -55 fours, S Samson -41 fours, ____ -40 fours.

Ans. R Gaikwad.

4. Category: Highest Individual Socre in VIVO IPL history (after match 42 of the ongoing season).

C Gayle -175 runs, B McCullum -158* runs, ______ -133* runs.

Ans. AB de Villiers

5. Category: Number of VIVO IPL titles (before the start of the current season).

MI -5 titles, ___ -3 titles, KOL -2 titles.

Ans. CSK

Dream11 Spot The Not Quiz Contest Answers

1. Category- More than 100 wickets in the VIVO IPL history.

Ans. I Pathan

2. Category- Scored at least one century in the VIVO IPL history.

Ans. Yuvraj Singh

3. Category- More than 5000 runs in the VIVO IPL history.

Ans. Robin Uthappa

4. Category- At least 1 hat trick in the VIVO IPL history.

Ans. K Rabada

5. Category- 5 Wickets in an innings at least once in the VIVO IPL history.

Ans. M Starc

Dream11 WHO AM I Quiz Contest Answers

1. Till today, I hold the record of having the best bowling figures (6/12) in the history of the VIVO IPL. Who Am I?

Ans. A Joseph

2. I am the bowler who took the first-ever wicket in the history of the VIVO IPL. Who Am I?

Ans. Z Khan

3. Till today, I have taken the most wickets – 166 (by an Indian bowler) in the history of the VIVO IPL. Who Am I?

Ans. A Mishra

4. I am the bowler who took the first-ever hat trick in the history of the VIVO IPL. Who Am I?

Ans. L Balaji

5. Till today, I have scored the most number of centuries (6) in the history of the VIVO IPL. Who Am I?

Ans. Chris Gayle

Dream11 Guess It Quiz (IPL 2021) Contest Answers

1. Who was the Man of the Match in the first match (MIvsBLR) of VIVO IPL 2021?

Ans. Harshal Patel

2. Only one batsman has remained unbeaten on 99 in the first half of the VIVO IPL 2021. Name him.

Ans. Mayank Agarwal

3. Match 20 of the VIVO IPL 2021 (DCvSRH) was a tie. What was the score which both teams scored?

Ans. 159

4. Apart from Harshal Patel who is the other bowler to take a fifer in the first half of VIVO IPL 2021?

Ans. Andre Russell

5. Who was the Man of the Match when MI and CSK met in the first half of VIVO IPL 2021? #Dream11 #GuessItQuiz

Ans. Kieron Pollard

How to avail this offer?

How to Get Dream11 Fantasy Cricket Coupon Codes-  Download Dream11 App

  • Click Get Deal button.
  • Enter Your Name Mobile No. & Email Id.
  • Use Referral Code "RAJRA226UV" OR "KUMAR160274TU" OR  "LALAB83UV" to get a Cash Bonus of Rs.100 in your wallet.
  • No Payment Required.
  • Enjoy the Amount. 

Join Telegram Channel for Latest Updates Daily - Click Here





amazon-today-deal-offer-coupons-discount